© 2019 by PST Steigerbouw

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

OVER ONS

Tijdens de uitvoering van werkzaamheden op hoogte, wilt u natuurlijk niet te maken krijgen met persoonlijk letsel, materiële schade en/of milieuschade. Daarom dient u te beschikken over veilige steigers, gebouwd door vakkundig personeel. PST Steigerbouw is een gewaardeerd partner voor diverse bedrijven als het gaat om steigerbouw. Deze partnerrol vervullen wij ook graag voor uw bedrijf.

PST Steigerbouw B.V. komt voort uit Personeel Service Twente b.v. en onze jarenlange persoonlijke ervaring in de steigerbouw. Wij zijn niet alleen sterk in het ter beschikking stellen van vakbekwame steigermonteurs, maar ook voor aangenomen werk bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt vertrouwen op het vakmanschap van echte specialisten, die uw taal spreken en weten waar het om draait bij steigers.

Door de veelzijdigheid van onze medewerkers en ons materiaal, en door onze creatieve instelling bieden wij een oplossing voor elke steigervraag. Bovendien zijn onze steigermonteurs flexibel en breed inzetbaar.