© 2019 by PST Steigerbouw

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

SERVICES

AANGENOMEN WERK OF REGIE

 

Uw vraag bepaalt onze dienstverlening!

Moet uw project in de steigers? Wij maken graag een afspraak om uw wensen ten aanzien van steiger(s) binnen uw project en/of organisatie te bespreken. Hierbij bekijken en beoordelen wij ook het project en de werklocatie. Vervolgens maken wij een passende (en vrijblijvende) offerte voor een perfecte uitvoering van het benodigde steigerwerk. Wij stellen een zo scherp mogelijke offerte op waarbij uiteraard de kwaliteit en veiligheid voorop staat.

Na de aanvoer van ons materiaal zal ons personeel de montage van de steiger(s) op de correcte en veilige manier uitvoeren in overleg met de uitvoerder op locatie. Uw project wordt door één van onze medewerkers volledig begeleid, vanaf het uitbrengen van de offerte tot en met de uiteindelijke demontage van de steiger. Om de begeleiding van uw project optimaal te begeleiden, heeft u één vast contactpersoon binnen onze organisatie. Bij einde van het project zullen wij de steiger(s) demonteren en ook weer netjes afvoeren.

Komt u steigerbouwpersoneel tekort voor een specifiek project of een langdurige klus? U kunt onze monteurs op uurbasis en op projectbasis inhuren. U heeft zelf geen omkijken naar de administratieve afhandeling. Bij ons komt u bovendien niet voor verrassingen te staan. Afspraak is afspraak: wij maken de klus altijd af. Bij PST Steigerbouw bent u verzekerd van kwaliteit én zekerheid, ook als het gaat om regiewerk.
 

WAAR KUNNEN WIJ MEE WERKEN

 

PST Steigerbouw is bekend met alle voorkomende typen steigers. Niet alleen de traditionele steigers, maar ook systemen als Layher, Cuplock, H-Bokken, Kwikform en Tube-lock hebben voor ons geen geheimen. 

Naast steigermateriaal en ondersteuningsconstructies, kunnen we de steigers ook voorzien van steigernetten, krimpfolie en afdekkappen, zodat doorwerken onder ongunstige weersomstandigheden gewaarborgd is. Voor afscherming rondom de steiger in fabrieken en chemie kunnen we brandvertragende gaasnetten plaatsen.
 

ALLES IS GOED GEREGELD

PST Steigerbouw is een betrouwbare en ervaren partner, niet alleen voor de traditionele steigerbouwers, maar voor alle bedrijven die op hoogte werkzaamheden gaan uitvoeren. Naast transparantie, naar zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers, staan persoonlijk contact en een hoge kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend is de administratie perfect geregeld. Op deze manier kunnen wij onze medewerkers, maar ook u als opdrachtgever, continuïteit en zekerheid bieden.

ONZE STEIGERBOUWERS

PST Steigerbouw heeft de beschikking over een personeelsbestand met ervaren en gecertificeerde steigerbouwers. Deze steigerbouwers hebben ervaring met steigerbouwwerkzaamheden in de industrie, bouw- en renovatiebranche. Allen  vakkundige steigermonteurs, die dankzij hun vakmanschap op veilige wijze zowel steigers kunnen monteren als demonteren.

Naast hun vakopleiding, minimaal Steigerbouwer A, is de aandacht voor veilig en gezond werken ook van groot belang. Daarom hebben al onze steigermonteurs een VCA cursus gevolgd en succesvol afgerond. Verder verplichten wij onze steigermonteurs ten alle tijden gebruik te maken van de veiligheidshelm, veiligheidsschoenen, werkhandschoenen en het dragen van de valgordel.